Welcome to our website!

LGLPAK LTD.hoʻolauna mau i nā kālena

   I ka makahiki 2020, e hoʻopilikia ke kaua kālepa Sino-US a me ka Novel coronavirus pneumonia i ke kālepa honua.LGLPAK LTD.Loaʻa i ka Packaging ka ʻike i ka hoʻololi ʻana o ka mākeke, hoʻopaʻa ikaika i nā pono o ka mea kūʻai aku, hoʻonui i ka mākeke kūʻai, a hoʻonui hou i nā ʻano o nā huahana i hoʻokuʻu ʻia mai ka ʻeke plastik maoli a me ka hoʻopili maʻalahi i nā masks, No nā mea e pono ai i kēlā me kēia lā o ka home e pili ana i ke kaiapuni. ʻAʻole i hāʻule nā ​​kauoha akā ua hoʻonui ʻia, e hana ana i kahi kūlana maikaʻi.

timg

I mea e mālama ai i ka wahi hoʻomohala hou a hoʻonui i kona kiʻi brand, LGLPAK LTD.Ua ʻimi ʻo Packaging i nā talena.Ke hoʻolauna mau nei i nā luna ʻoihana kālepa haole ʻike, brand AI, a me nā limahana kūʻai kūpono, i mea e hana ai i LGLPAK LTD.Packaging oi 'oihana a branded, a lawelawe i nā mea kūʻai mai efficiently.

Hana nā kānaka ʻoihana i nā mea ʻoihana, LGLPAK LTD.Hoʻopili mau ʻo Packaging i ka manaʻo o ka nānā ʻana i nā pono o ka mea hoʻohana a hoʻokumu i kahi kiʻi hōʻailona ʻoihana i ka ʻoihana, a me ka hana ikaika no ia.


Ka manawa hoʻouna: Sep-03-2020